Новость
Чемпіонат України урочисто відкрито!
Дата публикации: 28.02.2015


Суботнього ранку у львівському спорткомплексі СКА "Велотрек" стартували поєдинки чемпіонату України зі спортивного і бойового самбо серед чоловіків і жінок, а вдень відбулося урочисте відкриття турніру. Змагання присвячені військовослужбовцям, які зараз захищають нашу країну.


Олексій САВЧЕНКО вітає учасників чемпіонату

- Радий вітати всіх на цьому святі спорту, - сказав президент Національної федерації самбо України Олексій Савченко. - Спорт об'єднує і дає нам життя. За нами майбутнє. А за тими хлопцями, яких вже немає, - чисте небо і наша пам'ять.


Олена ПІДГРУШНА вручає самбістам нові спортивні звання

- Прийміть вітання від міністра молоді і спорту України Ігоря Жданова, - взяла слово його заступниця, олімпійська й світова чемпіонка з біатлону Олена Підгрушна.

 

Підгрушна нагородила почесною грамотою Олексія Савченка "за професіоналізм і відданість справі, за любов до цього виду спорту". Потім володарка олімпійського й світового "золота" вручила самбістам звання майстра міжнародного класу та майстра спорту України.


Парад учасників змагань

- Це основний чемпіонат цього року, - відзначив віце-президент НФСУ Вадим Рогач. - За результатами турніру буде визначено склад збірної на чемпіонати Європи й світу. Хочу подякувати всім, хто доклав зусиль до організації змагань. Тому ми не перший раз проводимо у Львові всеукраїнські чемпіонати.


Михайло ЮНАК бажає учасникам успіху

- Вітаю всіх на цьому святі, - звернувася львів'янин Михайло Юнак, який свого часу здобув золоту медаль на першому в історії чемпіонаті світу 1973 року, заслужений майстер спорту й заслужений тренер. - Нехай ці змагання стануть для вас найкоротшим шляхом до національної збірної. Доведіть, що ви гідні представляти Україну на міжнародній арені.

По закінченні урочистого відкриття на килимі знову завирувала боротьба...








 
Поделиться:
Оставить комментарий
Имя
Текст сообщения
Капча
=>