Новость
Створимо нову націю!
Дата публикации: 31.01.2017


Національна федерація самбо України завжди рада співпраці з однодумцями, які сповідують принципи допомоги тим, хто цього потребує. Так, НФСУ уклала угоду про співпрацю з благодійним медичним фондом "Лелеко" (www.leleko.org.ua), мета якого - допомога постраждалим учасникам "Революції гідності" і військовим АТО. "Ми повинні створити нову націю із попелу старої" - це гасло нашого партнера. Федерація самбо поділяє цю позицію. В офісі НФСУ підписи під докуметом поставили голови організацій - Сергій Мартинюк (на фото ліворуч) і Вадим Рогач.

Благодійна організація робить чимало: забезпечує медичним лікуванням учасників Євромайдану й наших вояків, допомагає матеріально і фінансово медичним закладам (наприклад, було відправлено дизельне пальне для санаторно-курортного комплексу в Слов'янську), організовує художні виставки і концерти, відправляє до зони бойових дій подарунки на свята...

Нагадаємо, що НФСУ теж за будь-якої можливості намагається зробити свій внесок. Минулого року наша федерація була одним із організаторів відправки дітей воїнів АТО (зокрема, наших друзів із легендарного 3-го полку спецпризначення) на відпочинок в Хорватію. Також під егідою нашої організації реалізується благодійний проект "Забери дитину з вулиці", який передбачає залучення до занять самбо на безкоштовній основі дітей з малозабезпечиних сімей, дітей-сиріт, дітей воїнів АТО, дітей вимушених переселенців.

Сподіваємось, що об'єднання наших зусиль принесе ще більше користі, і ми дійсно сприяємо становленню нової нації.  
Поделиться:
Оставить комментарий
Имя
Текст сообщения
Капча
=>