Новость
Найзахідніший турнір до Дня фізкультури й спорту
Дата публикации: 10.09.2018


У суботу в рамках Дня фізичної культури і спорту відбувся Відкритий Кубок Ужгорода серед юнаків і дівчат 2004 - 2009 років народження, який зібрав дві сотні учасників, котрі представляли п'ять регіонів нашої держави. У найзахіднішій обласній столиці України загалом було розіграно 35 комплектів нагород у різних вагових і вікових категоріях. 



П'єдестал командного заліку

1. Ужгород. 
2. Львів.
3. Івано-Франківськ.



- Символічно, що турнір пройшов саме в день нашого професійного свята. І дуже приємно, що вперше на Закарпатті, й в Ужгороді зокрема, глядачі могли побачити виступи зовсім юних самбістів і вправність майстрів дзюдо, які змагалися тут же у Палаці спорту "Юність" на ветеранському турнірі "Кубок Карпат". Маємо зв'язок поколінь, а також - дружбу родини єдиноборств, - відзначив Олег Ціник, президент Закарпатської обласної федерації самбо НФСУ, організатор і спонсор змагань. 



- Від імені міського голови Богдана Андріїва вітаю учасників, тренерів і вболівальників. Тішить, що молоде покоління має можливість подивитися і перейняти досвід ветеранів, які своїм прикладом показують користь здорового способу життя, за що їм, безперечно, красно дякуємо. Сподіваємося, що час, проведений в Ужгороді, принесе тільки позитивні емоції, і спортсмени із задоволенням приїжджатимуть до нас і надалі, - сказав заступник мера Василь Гомонай. 









 
Поделиться:
11.09.2018 18:36:43 Валерий Барский
Молодец,ОЛЕГ !!!!!!!!!!!!
Оставить комментарий
Имя
Текст сообщения
Капча
=>