Хлопці - чемпіони, дівчата - віце-чемпіонки! Україна - традиційно в "золотому" списку! У Салоніках взяли 19 світових нагород! ФІАС отримала постійне визнання МОК 42 нагороди і командна перемога з бойового самбо Трансляція молодіжного чемпіонату України 53 медалі із Сербії! 16 медалей зі столиці Латвії Україна - в "золотій" еліті! Чемпіонат світу в Чхонджу в прямому ефірі! 17 нагород із Ташкента Шість медалей Європейських ігор-2019 Рекордний медальний урожай Усі медалі з берега Середземного моря Медальна подорож до Сербії Турніри у Харкові - в прямому ефірі Україна - серед лідерів світового медального заліку Трансляція чемпіонату світу! Історичний для України чемпіонат Європи 30 медалей із Праги! Україна - друга у медальному реєстрі Україна - в "золотому" рейтингу Нагороди молодіжного чемпіонату світу Готуємо документи для поїздки на чемпіонат світу! Білгород-Дністровський під прицілом камер! Із Мінська привезли 16 медалей Три золоті, по д'евять срібних і бронзових нагород Бачукі Багішвілі - переможець Всеукраїнських ігор єдиноборств 14 грудня - Всеукраїнські ігри єдиноборств Україна - в "золотому" списку 20 нагород здобули українці на молодіжному чемпіонаті світу Документи для поїздки на молодіжний чемпіонат світу Блиск Кубка України Найсильніші – на київському килимі! У прямому ефірі! Європейський результат 2016 року Чемпионат Европы - в прямом эфире! Дві дюжини нагород нашої молоді! 19 учасників - 18 медалей! Ми - перші! "Медальное" путешествие в Африку Поєдинки чемпіонату світу - в прямому ефірі Две дюжины наград! БАКУ: РЕЗУЛЬТАТИ УКРАЇНЦІВ НАШЕ ПРЕДСТАВНИЦТВО В БАКУ ВЫСТУПЛЕНИЕ - СУПЕР!!! 24 УКРАЇНЦЯ - У ПРЯМОМУ ЕФІРІ ЧЕМПІОНАТУ ЄВРОПИ МОЛОДЕЖНЫЙ ЧЕМПИОНАТ ЕВРОПЫ: НА ПЬЕДЕСТАЛЕ - 15 СТРАН ТРАНСЛЯЦИЯ МОЛОДЕЖНОГО ЧЕМПИОНАТА ЕВРОПЫ НА ПЬЕДЕСТАЛЕ - 16 РЕГИОНОВ "КАРТИНКА" КУБКА УКРАИНЫ СРЕДИ КАДЕТОВ КОМИССИЯ САВИНОВА РАСШИРИЛА ГЕОГРАФИЮ РЕЕСТР НАГРАД НАЦИОНАЛЬНОГО ЧЕМПИОНАТА КОПИЛКА МОЛОДЕЖНЫХ МЕДАЛЕЙ Чемпионат Украины в прямом эфире Олексій САВЧЕНКО: "В цьому нелегкому році ми здобули, сподіваюся, не останні, але дуже важливі перемоги" ПОХОД В СТРАНУ САМУРАЕВ УРОЖАЙ СОЛНЕЧНОГО КИПРА ДЕСАНТ НА КИПР ЧЕМПИОНАТ МИРА В ПРЯМОМ ЭФИРЕ 13 НАГРАД ИЗ СЕУЛА СЕУЛ ПРИГОТОВИЛ ЧЕТЫРЕ ДЕСЯТКА ЗОЛОТЫХ МЕДАЛЕЙ С ЮБИЛЕЕМ, ИВАН! МАСТЕРА, ГОТОВЬТЕ ДОКУМЕНТЫ В ГРЕЦИЮ! АЛЕКСЕЙ САВЧЕНКО - ПРЕЗИДЕНТ НАЦИОНАЛЬНОЙ ФЕДЕРАЦИИ Цифры континентального форума: радостные и не очень... Перестановки "в верхах" Бухарест приглашает элиту Старого Света Апрельские мгновения В календаре появится Кубок Европы? Испанский экзамен для молодых 2014-й - "азиатский год" В реформах точка не поставлена Нетусклый блеск командного "серебра" XXV Конгресс Международной Федерации Самбо ХХVII Всемирная летняя Универсиада-2013 II Всемирные игры боевых искусств
Событие
Олексій САВЧЕНКО: "В цьому нелегкому році ми здобули, сподіваюся, не останні, але дуже важливі перемоги"
Дата публикации: 27.12.2014

26 грудня, в п'ятницю, в столичному "Ramada Incore Kiev" Національна федерація самбо України провела захід, який був одночасно і робочим, і святковим. На засіданні були визначені стратегічні питання співпраці з "товаришами по зброї" з інших організацій.

Самбо має заслужену увагу від представників державних і громадських структур та представників масової інформації. Так, на запрошення президента НФСУ, народного депутата Олексія Савченка на заході були присутні міністр молоді та спорту України Ігор Жданов, разом з яким приїхала його знаменита заступниця - чемпіонка Олімпійських ігор і світу з біатлону Олена Підгрушна, яка у профільному відомстві курирує питання самбо. Крім цього, почесними гостями стали президент Спортивного комітету України Ілля Шевляк, керівник Управління державної охорони Валерій Гелетей, представник Міжнародної асоціації ветеранів підрозділів антитерору "Альфа" Костянтин Сірик, перший заступник Комітету з питань сім'ї, молодіжної політики та спорту ВР України Микола Величкович.

Програма вечора була досить насиченою.

Почесні гості привітали всіх чемпіонів та призерів, які принесли нашій країні нагороди на світових форумах серед дорослих, молоді, юніорів, кадетів і студентів. Всі лауреати отримали грошов премії.

Олексій Савченко наголосив, що Національна федерація Самбо – проукраїнська патріотична організація. "В цьому нелегкому році ми здобули свої, сподіваюся, не останні, але дуже потужні перемоги. Наша організація є дуже патріотичною, вона нараховує близько 2000 тисяч спортсменів, які зараз перебувають у зоні АТО. Більше того, сьогодні наші хлопці очолюють спецпідрозділи. Вони роблять все, аби в нашій країні кожен громадянин відчував себе захищеним", - сказав він.

Також НФСУ підписала угоду про співпрацю з Міжнародною асоціацією ветеранів підрозділів антитерору "Альфа".

Президент федерації зробив ще одну гучну заяву про те, що в 2015 році НФСУ проведе масштабний турнір з самбо в Україні: "Ми завжди їздимо на змагання до інших країн, а тепер ми хочемо, щоб Україна провела власні, і щоб приїжджали до нас".

Також Олексій Савченко назвав основне програмне завдання на 2015 рік: самбо в кожний райцентр і в кожне село.
        
"У вашого виду єдиноборств дуже потужне лобі на найвищому рівні, - сказав міністр молоді та спорту Ігор Жданов. - З такою підтримкою, впевнений, самбо буде розвиватися. І з нашого боку ми зробимо все можливе, щоб вид спорту постійно прогресував".

     Почесний гість вечора, керівник УДО Валерій Гелетей заявив: "Спортсмени-самбісти, боронили і боронять нашу незалежність. Вони є передовиками в АТО. Самбо є і залишається профільним видом спорту в системі єдиноборств правоохоронних та військових організацій".

"Мені хочеться подякувати нашому президенту Олексію Савченку за ту роботу, яку він виконує, - вважає чемпіонка світу 2014 року Луїза Гайнутдінова. - З Олексієм Юрійовичем наш вид спорту отримав нові можливості. У таких умовах, безумовно, легше ставити високі задачі і досягати їхнього виконання ".

"Сприятлива психологічна атмосфера дуже багато значить, - говорить ще один володар планетарного "золота" Ігор Северин. - Це я відчув на чемпіонаті світу в Японії. Наша збірна була однією великою родиною. Коли у фіналі я провів переможний прийом, судді спочатку не хотіли його зараховувати. Але всі  наші спортсмени обурилися на трибунах і змусили арбітрів переглянути відеоповтор, після чого кидок оцінили в два бали, і я здобув перемогу ".

          На урочистому вечорі, відчувалося те, що дійсно зібралася одна велика спортивна сім'я. Якщо ми й далі будемо дотримуватися такої політики дружби і взаємодопомоги, то самбо швидко прогресуватиме.

Виступає міністр молоді та спорту Ігор Жданов


Нагородження Луїзи Гайнутдінової.


Олексій Савченко розповідає про плани НФСУ.



Привітання Ігоря Северина.


Ілля Шевляк, Олексій Савченко, Валерій Гелетей, Микола Величкович.


Виступає генерал-майор СБУ Костянтин Сірик.

 
Олена Підгрушна.


Представники ЗМІ знайомляться з інформацією.


Зустріч зібрала повну залу.


 
Оставить комментарий
Имя
Текст сообщения
Капча
=>