Хлопці - чемпіони, дівчата - віце-чемпіонки! Україна - традиційно в "золотому" списку! У Салоніках взяли 19 світових нагород! ФІАС отримала постійне визнання МОК 42 нагороди і командна перемога з бойового самбо Трансляція молодіжного чемпіонату України 53 медалі із Сербії! 16 медалей зі столиці Латвії Україна - в "золотій" еліті! Чемпіонат світу в Чхонджу в прямому ефірі! 17 нагород із Ташкента Шість медалей Європейських ігор-2019 Рекордний медальний урожай Усі медалі з берега Середземного моря Медальна подорож до Сербії Турніри у Харкові - в прямому ефірі Україна - серед лідерів світового медального заліку Трансляція чемпіонату світу! Історичний для України чемпіонат Європи 30 медалей із Праги! Україна - друга у медальному реєстрі Україна - в "золотому" рейтингу Нагороди молодіжного чемпіонату світу Готуємо документи для поїздки на чемпіонат світу! Білгород-Дністровський під прицілом камер! Із Мінська привезли 16 медалей Три золоті, по д'евять срібних і бронзових нагород Бачукі Багішвілі - переможець Всеукраїнських ігор єдиноборств 14 грудня - Всеукраїнські ігри єдиноборств Україна - в "золотому" списку 20 нагород здобули українці на молодіжному чемпіонаті світу Документи для поїздки на молодіжний чемпіонат світу Блиск Кубка України Найсильніші – на київському килимі! У прямому ефірі! Європейський результат 2016 року Чемпионат Европы - в прямом эфире! Дві дюжини нагород нашої молоді! 19 учасників - 18 медалей! Ми - перші! "Медальное" путешествие в Африку Поєдинки чемпіонату світу - в прямому ефірі Две дюжины наград! БАКУ: РЕЗУЛЬТАТИ УКРАЇНЦІВ НАШЕ ПРЕДСТАВНИЦТВО В БАКУ ВЫСТУПЛЕНИЕ - СУПЕР!!! 24 УКРАЇНЦЯ - У ПРЯМОМУ ЕФІРІ ЧЕМПІОНАТУ ЄВРОПИ МОЛОДЕЖНЫЙ ЧЕМПИОНАТ ЕВРОПЫ: НА ПЬЕДЕСТАЛЕ - 15 СТРАН ТРАНСЛЯЦИЯ МОЛОДЕЖНОГО ЧЕМПИОНАТА ЕВРОПЫ НА ПЬЕДЕСТАЛЕ - 16 РЕГИОНОВ "КАРТИНКА" КУБКА УКРАИНЫ СРЕДИ КАДЕТОВ КОМИССИЯ САВИНОВА РАСШИРИЛА ГЕОГРАФИЮ РЕЕСТР НАГРАД НАЦИОНАЛЬНОГО ЧЕМПИОНАТА КОПИЛКА МОЛОДЕЖНЫХ МЕДАЛЕЙ Чемпионат Украины в прямом эфире Олексій САВЧЕНКО: "В цьому нелегкому році ми здобули, сподіваюся, не останні, але дуже важливі перемоги" ПОХОД В СТРАНУ САМУРАЕВ УРОЖАЙ СОЛНЕЧНОГО КИПРА ДЕСАНТ НА КИПР ЧЕМПИОНАТ МИРА В ПРЯМОМ ЭФИРЕ 13 НАГРАД ИЗ СЕУЛА СЕУЛ ПРИГОТОВИЛ ЧЕТЫРЕ ДЕСЯТКА ЗОЛОТЫХ МЕДАЛЕЙ С ЮБИЛЕЕМ, ИВАН! МАСТЕРА, ГОТОВЬТЕ ДОКУМЕНТЫ В ГРЕЦИЮ! АЛЕКСЕЙ САВЧЕНКО - ПРЕЗИДЕНТ НАЦИОНАЛЬНОЙ ФЕДЕРАЦИИ Цифры континентального форума: радостные и не очень... Перестановки "в верхах" Бухарест приглашает элиту Старого Света Апрельские мгновения В календаре появится Кубок Европы? Испанский экзамен для молодых 2014-й - "азиатский год" В реформах точка не поставлена Нетусклый блеск командного "серебра" XXV Конгресс Международной Федерации Самбо ХХVII Всемирная летняя Универсиада-2013 II Всемирные игры боевых искусств
Событие
Найсильніші – на київському килимі! У прямому ефірі!
Дата публикации: 25.07.2016


З 7-го по 11-те вересня в спорткомплексі Національного педагогічного університету імені Михайла Драгоманова проходять масштабні змагання в трьох вікових категоріях – Кубок України серед чоловіків і жінок, юніорів і юніорок (до 20 років), юнаків і дівчат (до 18 років).

Зазначимо, що поєдинки турніру транслюються у прямому ефірі:

10 вересня

https://youtu.be/qhyDCMkTOOo

https://youtu.be/sh0ny4whMeQ

https://youtu.be/qGL72DfYIoE

11 вересня

https://youtu.be/gJdGAxsq46g
 
https://youtu.be/kOZ9FnCjJdE

https://youtu.be/oQKqqC4M94Y

Загалом розіграють 90 комплектів нагород – у спортивному й бойовому самбо. Очікується участь понад 800 спортсменів зі всіх регіонів держави, де є осередки Національної федерації самбо України – зараз їх 25.

Головна родзинка турніру – він є одним із найважливіших етапів відбору до чемпіонатів світу: серед молоді (U-18 та U-20), який прийме з 6-го по 10-те жовтня місто Плоешті (Румунія), і серед дорослих, що відбудеться з 10-го по 14-те листопада в Софії (Болгарія).

Ми побачимо еліту українського самбо, яка вже нинішнього року принесла нашій країні медалі на чемпіонатах Європи. Молодіжна команда на континентальній першості в Тулузі (Франція) здобула 24 нагороди – 4 золоті, 3 срібні й 17 бронзових. А на дорослому формі Старого Світу наші самбісти вибороли 19 медалей – 4 срібні й 15 бронзових. Майже всі європейські призери вийдуть на килим і знову відстоюватимуть своє право на місце в національній збірній країни. І лідерам доведеться дуже постаратися, адже в них уже підросли гідні конкуренти.

В урочистих заходах планується участь народних депутатів України, представників керівництва Міністерства молоді та спорту України, Спортивного комітету України, КМДА, представників керівництва силових відомств України, провідних українських громадських та благодійних організацій, комерційних структур, яким не байдужа доля українського спорту та фізичного виховання юнацтва і молоді.

Цей спортивний захід висвітлюватиметься у різноманітних ЗМІ: на телебаченні, в періодичних виданнях, провідних інформаційних інтернет-порталах та соціальних мережах.

– Зазвичай ми організовували такий турнір окремо – для дорослих, молоді й кадетів, – відзначив президент НФСУ Вадим Рогач. – Той же кадетський Кубок України цього року вже успішно пройшов у Херсоні, зазначу, що тільки наша країна – єдина в світі, яка влаштовує змагання за національний кубок серед цієї вікової категорії. А от в Києві ми зберемо разом і дорослих, і молодих спортсменів. Чому ми дійшли до такого рішення? Тому що багато юніорів здатні виступати на рівні національної збірної, і в них буде шанс перевірити себе одночасно і в своєму віці, і, так би мовити, на рівень чи два вище. Гадаю, що турнір буде успішним – не тільки зі спортивного боку, а й з організаційного, адже завдяки нашому партнеру – Благодійному фонду «Об’єднання світових культур», з яким тепер співпрацює Національна федерація самбо України, це буде дійсно захоплююче спортивне свято!

Нещодавно Національна федерація самбо України разом з Благодійним фондом «Об’єднання світових культур» розпочала реалізацію спільного масштабного соціального проекту «Забери дитину з вулиці», автором ідеї якого є президент Київської федерації самбо Юрій Скрипаль. Основною метою цього проекту є максимальне залучення дітей та юнацтва до занять в секціях САМБО на безоплатній основі, що особливо важливо для дітей незахищених і пільгових категорій, таких як діти-сироти, діти учасників АТО, діти вимушено переміщених осіб із зони АТО, діти з багатодітних або неповних сімей та інші, які не мають можливостей повноцінно забезпечити свій фізичний та духовний розвиток. Презентацію цього проекту буде здійснено під час проведення змагань. 
Оставить комментарий
Имя
Текст сообщения
Капча
=>