Новость
Зміцнюємо міжнаціональну дружбу борців!
Дата публикации: 12.03.2020
У гостях у керівництва НФСУ побував наш друг і колега зі світу єдиноборств Армен Варданян, який зараз є головою спортивного комітету Спілки вірмен України, а також заступником голови цієї організації Вілена Шатворяна. На робочій зустрічі було окреслено плани проведення міжнародного турніру серед дітей, юнаків молодшого віку і кадетів на призи Спілки. 


Старший тренер молодіжної збірної України Вадим СКРИПАЛЬ, голова спортивного комітету Спілки вірмен України Армен ВАРДАНЯН, президент НФСУ Вадим РОГАЧ, віце-президент НФСУ Юрій СКРИПАЛЬ.

Нагадаємо, що Армен Фрунзікович - знакова особистість у світі єдиноборств. Він - бронзовий призер Олімпійських ігор у Пекіні-2008 з греко-римської боротьби, триразовий срібний призер чемпіонатів світу (2003, 2010, 2015), дворазовий володар "золота" (2004, 2008) і "срібла" (2003) чемпіонатів Європи. 

 

Національна федерація самбо України об'єднала під своїми знаменами представників різних національностей і віросповідань, котрі разом працюють на зміцнення спортивної слави нашої держави. 
Поделиться:
Оставить комментарий
Имя
Текст сообщения
Капча
=>