Новость
Марічко, Дмитрику і всі наші діточки, зростайте здоровими!
Дата публикации: 04.04.2022


Вони народилися у вогняному Чернігові, а життя їхніх батьків забрала війна... Із пологового будинку немовлят Марічку і Дмитрика винесли лікарі пішохідним мостом через Десну, передали військовим, які під обстрілами доправили до Києва в "Охматдит". Національна федерація самбо України за ініціативи тренерів збірної Андрія Микитина і Євгенія Боднарука допомагає і їм, і багатьом маленьким пацієнтам лікарні.

НФСУ взяла під опіку Марічку і Дмитрика, а потім ми думатимемо над усиновленням діточок, щоб вони зросли у родинному теплі. Адже зараз уся Україна - то велика родина!



Під патронатом центрального офісу НФСУ створено, так би мовити, центр зі збору і надання всього необхідного цивільним і військовим. Забезпечуємо підрозділи Національної гвардії України, Збройних Сил, Прикордонної служби, територіальної оборони, "Азов". Також іде допомога лікарні "Охматдит", Центральному військовому госпіталю, мешканцям Києва і області.  

Одна із найактивніших у допомозі військовим і цивільним - громада Надвірної Івано-Франківської області, де зросло і ще зросте багато поколінь видатних спортсменів.

А київські самбісти на чолі з Ігорем Зайвелєвим постійно у справах - то окопи риють, то фортифікаційні споруди будують, то відвозять необхідні вантажі.



"Багато представників самбо зараз працюють на те, щоб допомогти нашим захисникам відбити навалу кривавого агресора, - каже президент НФСУ Вадим Рогач. - Хочу подякувати всім, хто зараз робить усе можливе і неможливе. Так, логістичні проблеми вирішують Лесі і Юрій Куниці, а, наприклад, старший тренер збірної з бойового самбо Сергій Грабовський організував місцевих мешканців Позняків у Києві, вони облаштували бомбосховище, чергують, підтримують порядок. А ще відвідуємо з потрібними подарунками наших самбістів, які служать зі зброєю в руках. От нещодавно були у призера чемпіонатів світу і Європи Дмитра Стеценка".







 
Поделиться:
05.04.2022 08:39:54 Олександр
Так тримати козаки! Слава Україні!!!
Оставить комментарий
Имя
Текст сообщения
Капча
=>