Новость
Ще одна партія допомоги від самбістів
Дата публикации: 12.05.2022
НФСУ разом з однодумцями продовжує допомогати тим, хто цього потребує. А вантажі з ранку до вечора формують і доставляють працівники нашої федерації (на світлині президент організації Вадим Рогач і віце-президент Юрій Скрипаль). Нами створено благодійний фонд "Патріот UA" спеціально для вирішення волонтерських задач.



Необхідні речі отримало місто Українка, де окрім місцевих зараз мешкає 600 біженців. Вантаж сформовано разом з "Офісом реформ Тетяни Кучер".



"Завдяки Національній федерації самбо України маємо можливість забезпечити підгузками, дитячим харчуванням, молочними сумішами і пляшечками для них усіх, хто цього потребує", - зазначили наші друзі-однодумці. А на світлині нижче - допомога біженцям з Чернігова.



Постійно допомагаємо і центральній дитячій лікарні "Охматдит".





А спеціалізовані препарати для дітей допомогла знайти і надати лікарні Київська обласна рада профспілок.



Ми співпрацюємо з багатьма організаціями, разом з якими здійснюємо волонтерську роботу. Серед наших однодумців - туристичний оператор "Сакумс" на чолі з Жаною Притолюк - дякуємо їй та всій її команді (Андрій і Мар'яна Притолюк, Володимир Собченко, Ольга Єфімова, Тетяна, Олена і Вікторія Семенович, Володимир Шумський).

У наступній публікації ми розповімо про наші наступні "волонтерські рубежі".
Поделиться:
Оставить комментарий
Имя
Текст сообщения
Капча
=>