Новость
У Дніпрі - нові можливості розвитку самбо!
Дата публикации: 16.01.2024


Заради нових темпів розвитку нашого єдиноборства у Дніпрі 1 грудня 2023 року було офіційно створено міську федерацію НФСУ, її очолив Данило Міро, за плечима якого - потужний досвід організаційної роботи у нашій царині діяльності. Адже понад 10 років тому він заснував спортивний клуб "Спарта" і є чинним його президентом, також обіймає посади депутата Дніпровської міськради, члена комітету освіти і науки та постійної комісії з питань освіти, культури, молоді та спорту Дніпровської міськради.


І міське самбо вже отримало нові можливості для розвитку. З початку 2024 року у ДЮСШ було відкрито відділення з нашого виду єдиноборств, до якого відразу прийшли 60 вихованців. Вони займаються під керівництвом трьох тренерів цієї секції. азом з партнерами забезпечили самбістів Дніпра високоякісним спорядженням від "Green Hill". У процесі - придбання килимів, які використовуватимуться не лише для тренувань, а й змагань національного рівня, які вже не за горами: відокремлений підрозділ НФСУ "Федерація самбо міста Дніпра" отримав право навесні провести чемпіонат України-2024 серед студентів.



І це тільки початок, обіцяє Данило Міро, який 16 січня святкує день народження. Вітаємо Данила Володимировича і бажаємо всього найкращого, зокрема - успіхів разом з великою родиною українського самбо!
Поделиться:
Оставить комментарий
Имя
Текст сообщения
Капча
=>