Новость
НФСУ бере участь у громадському проєкті Асамблеї народів Кавказу
Дата публикации: 27.03.2024

 
26 березня в Укрінформі пройшла прес-конференція на тему: «Україна на передовій лінії в боротьбі з «імперією зла», де також вирішується доля народів Кавказу». Національну федерацію самбо України на цьому заході представляв перший віце-президент Юрій Скрипаль, який ще очолює Всеукраїнську спілку бойових єдиноборств та силових структур.



 
У круглому столі також взяли участь: Руслан Кутаєв - президент Асамблеї народів Кавказу; Ельшад Ібрагімов - голова Ради азербайджанців України; Артур Іспіров - керівник Спілки християн Кавказу; Міро Ванадзе - президент «Міжнародної асамблеї грузинського народу»; Ахмад Ахмедов - президент Всесвітнього конгресу народів Дагестану; Олексій Гончаренко - народний депутат України; Ігор Лоссовський - заступник голови Державної служби України з етнополітики та свободи совісті.





Асамблея народів Кавказу закликала народи Кавказу до активнішої військової, фінансової та волонтерської підтримки Україні у війні проти Росії, оскільки перемога України - це єдиний шлях до їхньої власної свободи.

Світлини - Укрінформ.
Поделиться:
Оставить комментарий
Имя
Текст сообщения
Капча
=>