Новость
Суперкубок Віктора Савінова очікує понад 300 учасників
Дата публикации: 16.10.2015


У суботу в Харкові пройдуть поєдинки Суперкубка на призи заслуженого майстра спорту України, шестиразового чемпіона світу й Європи, наставника чоловічої збірної Віктора Савінова. Очікується участь понад 300 спортсменів.

У п'ятницю відбудеться засідання мандатної комісії, нарада суддів і представників, зважування учасників. А наступного дня з 9-ї ранку розпочнуться попередні сутички. Урочисте відкриття - о 12.00 в спорткомплексі "Локомотив" (вул. Котлова. 90/1).

З повним регламентом змагань можете ознайомитися ТУТ.

- Ми робимо цей турнір насамперед заради популяризації нашого виду спорту загалом в Україні й зокрема в Харкові, - пояснює Віктор Савінов. - Наш регіон є одним із лідерів розвитку самбо, про що. наприклад, свідчать результати молодіжного чемпіонату світу, який нещодавно пройщов у Ризі. Харків'яни привезли додому 7 нагород - 2 "золота", 1 "срібло" й 4 "бронзи". А для переможців і призерів цього турніру ми приготували гарні заохочення, у тому числі грошові. Також будуть цінні подарунки, спеціально виготовлені медалі. Запрошую всіх відвідати змагання!  
Поделиться:
Оставить комментарий
Имя
Текст сообщения
Капча
=>