Новость
Новий зал у селищі Воловець
Дата публикации: 20.08.2016



За підтримки міського голови Мукачева Андрія Балоги та за ініціативою президента Закарпатської обласної федерації самбо Олега Ціника в селищі Воловець відкрили спортзал для боротьби самбо.

"В той час, коли я очолював Воловецьку РДА, я відкрито заявляв про готовність організувати для громади спортивне дозвілля, адже вести здоровий спосіб життя - дуже важливо, і особливо для молоді. Тоді за моєю ініціативою був розроблений проект спортивного залу. Для цього ми передали приміщення колишньго кінотеатру на баланс відділу освіти, виділили кошти на ремонт і встигли перекрити дах. Та на цьому всі роботи закінчилися, оскільки до влади прийшли інші люди, які в даному проекті перспективи не вбачали і, як бачимо, спортивне дозвілля молоді їх особливо не цікавило.

Відомо, що Воловецький район - один з найбідніших в області, і для того, щоб реалізувати тут певний соціальний проект - потрібні кошти меценатів. Тож я й вирішив не чекати, коли влада нарешті доведе до кінця розпочаті роботи з облаштуванням спортивного залу, а залучившись підтримкою однодумців, продовжив цю добру справу. Ми орендували приміщення в будівлі універмагу і вже через 2 місяці нам вдалося відкрити сучасний спортзал.

Хочу висловити величезну подяку Мукачівському міському голові Андрію Балозі за фінансову підтримку в проведенні ремонтних робіт. Це була суттєва допомога для нас. Зараз всі дітки шкільного віку мають можливість безкоштовно тренуватися, цікаво проводити час і зростати здоровими. Відкриття спортзалу, я переконаний, дасть поштовх для розвитку фізичної культури та спорту в нашому регіоні. Я в свою чергу буду і надалі робити все для того, щоб громада Воловеччини мала гідні умови проведення дозвілля”, - зазначив Олег Ціник.

Одразу ж після урочистого відкриття в новому спортзалі провели чемпіонат Закарпаття з боротьби самбо. В змаганнях, зокрема, взяли участь спортсмени з Іршави, Ужгорода, Львова. Загалом - понад 100 юнаків 2002-2005 р.н. Змагалися у 20 вагових категоріях. Переможців нагороджено почесними грамотами та медалями.

Поделиться:
Оставить комментарий
Имя
Текст сообщения
Капча
=>