Новость
Із Хорватії - з позитивними емоціями!
Дата публикации: 04.10.2016


Із Хорватії повернулися діти воїнів АТО, котрі були там на оздоровленні. Близько сотні хлопців і дівчат провели майже два тижні у курортному місті Оміш, що лежить на узбережжі Адріатики. Діти залишилися дуже задоволені поїздкою.

Всі витрати взяли на себе організатори, а ця подорож відбулася завдяки послу Хорватії в нашій державі та Спортивному комітету України. В організації поїздки активну участь брала й Національна федерація самбо України. НФСУ разом зі своїм партнером компанією "Фінексперт" забезпечила страховками всю делегацію.

А безпосередньо за участі федерації самбо отримали можливість побувати в Хорватії десять дітей наших друзів із 3-го окремого полку спеціального призначення, бійці якого пройшли багато гарячих точок цієї війни. До речі, 4 жовтня частина святкує свою чергову річницю (її було сформовано 4.10.1962), з чим і вітаємо спецпризначенців!

Разом з батьками групу зустрічав президент НФСУ Вадим Рогач. "Бачу, що діти задоволені поїздкою. Ми цьому дуже раді. Обіцяю, це не остання добра справа, за яку береться наша федерація, - відзначив Вадим Ігорович.- Наприклад, зараз ми разом з нашим столичним осередком, який очолює Юрій Скрипаль, реалізуємо програму "Забери дитину з вулиці", яка передбачає безкоштовне заняття самбо для дітей-сиріт, дітей з малозабезпечених сімей, дітей вимушених переселенців, дітей воїнів АТО".  








 
Поделиться:
Оставить комментарий
Имя
Текст сообщения
Капча
=>