Новость
На схилах духовної сили
Дата публикации: 07.07.2017


7 липня - на свято Івана Купала - у мальовничому селі Витачів Обухівського району Київської області зібралося Духовне коло, організатором якого виступили і представники Національної федерації самбо України. Це - одне із місць сили України, а сила - як фізична, так і духовна - потрібна справжнім спортсменам. 


Голова тренерської ради НФСУ Олександр НАУХАТЬКО.

Перша літописна згадка про Витичів (таку назву мав цей населений пункт тисячоліття тому) датується 950 роком. У творі "Управління імперією" візантійського імператора Костянтина VII Багранородного він описується як могутній порт на Дніпрі. Кожен, хто побував на цих схилах, відчуває красу й енергію, яку випрмінює навколишній краєвид.

"Головне в нас - козацька душа! І дух у нас козацький! Я вчив своїх учнів: якщо в тебе немає вогню в очах - то ти вже і не борець, і не козак. І, як заповів письменник Олесь Бердник, який створив у Витачеві Духовну Республіку, вона має перерости в Духовну Січ, котру ми сьогодні започаткували», - сказав голова тренерської ради НФСУ Олександр Наухатько, котрий нещодавно прийняв посаду головнокомандувача Козацької територіальної оборони.









 
Поделиться:
Оставить комментарий
Имя
Текст сообщения
Капча
=>