Новость
Семінар - з оркестром!
Дата публикации: 21.02.2018


У Київському професійному коледжі з посиленою військовою та фізичною підготовкою пройшов перший день семінару "САМБО - в кожний навчальний заклад". Учасників, а їх було майже сотня, зустрічав оркестр, яскравою була і "партитура" лекційної програми. 





Президент Національної федерації самбо України Вадим РОГАЧ зачитав звернення Олександра САЄНКА, міністра Кабінету Міністрів України, почесного президента НФСУ:

Шановні колеги, друзі!

Дозвольте мені привітати учасників Всеукраїнського семінару-практикуму "САМБО - в кожний навчальний заклад". Ця зустріч у Києві - черговий доказ того, що наш проект - дуже актуальний для справи виховання духовно й фізично розвиненої нації. Ми йдемо країною, і кожний такий захід збирає все більше учасників, а правильніше сказати - однодумців. Адже сама ідея - навіть найкраща - без людей, які її втілюють, не має перспективи.

Вдала реалізація проекту "САМБО - в кожний навчальний заклад" безпосередньо залежить від вас - освітян, у першу чергу, від учителів фізичної культури. Від ваших професійних і людських якостей залежить, чи запалиться у серцях дітей любов до активного способу життя, обов'язковою складовою якого є фізична культура і спорт.

Самбо - той вид спорту, який розвиває весь спектр фізичних якостей. Можна сказати, що той, хто пройшов школу самбо, здатен проявити себе в інших видах спорту, а також в інших сферах людської діяльності.

Ми з вами робимо гарну справу!



Усі слухачі семінару отримали методичні матеріали.


Вітальне слово Володимира МАРТИНЕНКА, радника міністра МВС.




Директор КПК Василь ПЕТРОВИЧ і його колектив забезпечили всі умови для проведення семінару.


Відомий телеведучий Олександр ПЕДАН розповів про свій проект JuniorZ, у реалізації якого бере участь і НФСУ.



Як відомо, "самбістський" проект - комплексний. У ньому беруть участь представники чирлідингу, фрісбі й петанку.







Головний модератор нововведень у системі освіти, науковець Інституту модернізації змісту освіти Галина КОЛОМОЄЦЬ (на фото праворуч) вчергове закликала не боятися впроваджувати інновації і відразу ж поставила за взірець учительку із Херсонської області Олену ШАНІНУ (на фото ліворуч).



У другий день на слухачів чекає ще більш цікава програма - практичні заняття.
 
Усі фото першого дня - натискайте ТУТ (розділ "Фото").  
Поделиться:
Оставить комментарий
Имя
Текст сообщения
Капча
=>