Новость
Чергова порція прийомчиків для "тюнінгу" фізкультури
Дата публикации: 05.04.2018


У середу в Харкові пройшов черговий семінар проекту Олександра Педана "JuniorZ". Традиційно разом з популярним телеведучим над "тюнінгом" фізкультурної освіти працювали й самбісти. Захід пройшов у спортивній школі № 7 і зібрав близько сотні учасників. Перед практичною частиною керівники федерацій, що представляли свої види спорту, виступили перед освітянами з короткою презентацією. НФСУ представила ряд матеріалів, де у тому числі показала тематичне відео з реалізації проекту "САМБО - в кожний навчальний заклад".



"Як казав наш видатний педагог Василь Сухомлинський, дитина - це алмаз. І від учителя залежить, які грані таланту у вихованні особистості ми розкриємо, чи дамо ми йому засяяти справжнім діамантом. А фізкультури і спорт допоможуть хлопцю чи дівчині стати всебічно розвиненою людиною", - сказав президент НФСУ Вадим Рогач, очільник колективу авторів програми із запровадження самбо в школі.



Юні харківські самбісти влаштували яскраву презентацію нашого виду спорту. Дісталося і "фронтмену" руху "JuniorZ" Олександру Педану. Який знову відчув на собі майстерність нашої малечі.





До речі, кидати Олександра у цей день могли, як кажуть, люди різного віку, які тим не менше молоді душею.  



   

До речі, усі могли спробувати найпопулярніші прийоми нашого виду єдиноборств, а зі специфікою самбо вчителів фізичної культури безпосередньо знайомила команда Харківської обласної федерації самбо на чолі з її президентом, легендарним спортсменом, шестиразовим чемпіоном світу й Європи Віктором Савіновим.  





Презентація видів спорту для різних модулів уроку фізичної культури в школі проходила на шести майданчиках. Разом з самбо це робили чирлідинг, петанк, фрисбі, флорбол і бадмінтон.













Усі світлини з семінару - ТУТ (розділ "Фото").
Поделиться:
Оставить комментарий
Имя
Текст сообщения
Капча
=>