Новость
Українську шкільну програму відзначила Європейська федерація самбо
Дата публикации: 18.05.2018


Напередодні старту чемпіонату Європи, який приймає Афіни, відбувся черговий конгрес Європейської федерації самбо, де президент ЄФС Сергій Єлісєєв відзначив українську програму "САМБО - в кожний навчальний заклад". До речі, подібні проекти реалізуються тільки у нас та в Росії.

У заході взяли участь 11 членів виконавчого комітету ЄФС, а також 29 представників національних федерацій і один із країни-кандидата. У порядку денному було розглянуто: звіт за 2017 рік, обговрення календаря на 2018-2021 роки, а також зміни у складі організації.

У своїй доповіді очільник ЄФС звернув увагу на необхідність придбання спортивних страховок для всіх самбістів, які беруть участь у змаганнях. За приклад він навів нещасний випадок із вірменським спортсменом Колею Карапетяном, який зазнав важкої травми голови під час поєдинку з бойового самбо на чемпіонаті Європи-2017 і опинився в комі.


Зараз до складу континентальної федерації входят національні організації 36 країн, ще три - Австрія, Норвегія і Швеція - мають статус кандидатів. В Афінах до числа кандидів увійшла Ісландія, за що делегати проголосували одноголосно. 

 

Поделиться:
Оставить комментарий
Имя
Текст сообщения
Капча
=>