Новость
Самбо - в системі військової освіти
Дата публикации: 16.09.2018


Національна федерація самбо України налагодила співпрацю із Навчально-науковим інститутом фізичної культури та спортивно-оздоровчих технологій Національного університету оборони України імені Івана Черняховського. Такий спеціалізований навчальний заклад - єдиний у нашій державі.



НФСУ подарувала форму самбо для студентів першого курсу, а також викладача. До того ж, наша федерація допомогла й в облаштуванні залу для занять і надала відповідні методичні матеріали. Таким чином, ми продовжуємо втілювати Всеукраїнський проект "САМБО - в кожний навчальний заклад", гасло якого "Захисти себе, сім'ю, Батьківщину". Цей девіз відповідає цілям і задачам Збройних Сил України. Про це і говорив президент федерації Вадим Рогач (на світлині вище) під час презентації Навчально-наукового іституту, що відбулася в Києві.



Перший заступник Міністра оборони України Іван Руснак (на світлині нижче) у своїй промові зокрема сказав: "Особливо гостро стоїть питання централізованої підготовки фахівців з фізисчної підготовки і спорту для ЗСУ та провоохоронних органів. Упевнений, що інститут виконає покладені на нього завдання".



Привітав новостворений інститут і віце-президент Національного олімпійського комітету України, легендарний олімпійський чемпіон з легкої атлетики Валерій Борзов (на світлині нижче). До теплих побажань долучилися заступник міністра молоді та спорту Ярослав Войтович, начальник управління фізичної культури і спорту Міністерства оборони України Юрій Фіногенов, народний депутат Дмитро Андрієвський, перший віце-президент Асоціації аматорського футболу Олександр Каденко.



Інститут готує військових фахівців оперативно-тактичного та оперативно-стратегічного рівнів освіти з кваліфікаційним рівнем «магістр» для Збройних Сил України, інших військових формувань держави; здійснює наукову, науково-технічну та інноваційну діяльність, перепідготовку та підвищення кваліфікації фахівців фізичної підготовки; проводить курси професійно-технічного навчання з питань підготовки водолазів. Заклад отримав ліцензування на навчання курсантів за освітньо-кваліфікаційним рівнем «бакалавр» за спеціальністю «Фізична культура і спорт».



 
Поделиться:
Оставить комментарий
Имя
Текст сообщения
Капча
=>