Новость
Треба дякувати тим, хто дійсно заслуговує на подяку
Дата публикации: 08.11.2018
Українські самбісти завжди вдячні тим, хто дійсно заслуговує на подяку. Так, завдяки Віталію Канівцю,  Юрію Вертелю, Борису Лебедєву і Олександру Бойку була екіпірована збірна країни з бойового розділу, а також "молодіжка" Харківської області. Саме вони, а не хтось інший, доклали до цього свою руку. Ці люди роблять справу - на відміну від тих, хто, буває, приписує чужі заслуги собі. 


Команда України з бойового самбо у формі "Агрокомплекту" під час підготовки до чемпіонату світу серед чоловіків і жінок, що пройде 9 - 11 листопада в Бухаресті.


Харківські спортсмени перед поїздкою на молодіжну першість світу у жовтні.
Поделиться:
10.11.2018 07:20:00 Олена Шевченко
Шановний адмін. Ви все правильно висвітлюєте. Країна повинна знати меценатів, які допомагають нашій збірній. Прохання, коли ви друкуюте список спортсменів, які вирушають на світові та континентальні чемпіонати, друкувати також фамілії особистих тренерів які їх готують до змагань. Ці люди роблять справу - на відміну від тих, хто, буває, приписує чужі заслуги собі. Дякую.
10.11.2018 17:57:58 Адмін
Дякую за слушне зауваження. Виправимося.
15.11.2018 08:17:19 Конюшенко В'ячеслав
Цілком згоден з дописувачем (Олена Шевченко) та можливо ще і викладати списки саме тренерів, що представлені до премій за досягнення своїх вихованців...
Оставить комментарий
Имя
Текст сообщения
Капча
=>