Новость
Літо - час пляжного самбо!
Дата публикации: 13.06.2019


У Харкові вже вп'яте пройшов турнір СК "Пересвіт", клубу "Самбіст-84" імені Євгена Тешера з пляжного самбо. Нагадаємо, що свого часу саме ці змагання надали поштовх для розвитку цієї дисципліни під егідою НФСУ: вже проведено два національні чемпіонати, наші спортсмени вже вдало вийшли на міжнародний рівень (у 2018-му Вадим Скрипаль переміг на турнірі, що стоїть у календарі ФІАС).



Цей турнір започаткував заслужений тренер України Євген Тешер, котрий трагічно пішов з життя після автомобільної аварії 30 листопада 2016 року. І, мабуть, найкращою згадкою про цю людину є ті емоції, та боротьба у виконанні юних самбістів, що ми бачимо щороку. 



Клуб "Пересвіт", через який за 18 років існування пройшло 20 тисяч дітей, опікує Народний депутат України Дмитро Святаш. Він і звернувся до учасників турніру з пляжного самбо під час відкриття заходу. Також участь в організації змагань взяла депутат місцевої облради Світлана Родак.



- Ми дуже вдячні всім, хто допомагає розвивати наш чудовий вид єдиноборств, - каже тренер Євген Швачко, до речі, син котрого Іван нещодавно переміг на чемпіонаті України серед юнаків і дівчат до 14 років. - Щодо турніру з пляжного самбо, то це наша традиційна крапка сезону. Ми тут не тільки боремося, а й частуємо потім юних вихованців і їхніх батьків смачними стравами, щоб наша спільнота стала ще більш товариською.

 
Поделиться:
Оставить комментарий
Имя
Текст сообщения
Капча
=>