Новость
Зустріч під прицілом "батареї" телекамер
Дата публикации: 25.06.2019


У вівторок додому з Мінська повернулася збірна України з самбо, яка здобула шість медалей ІІ Європейських ігор - "золото" (Анастасія Сапсай, понад 80 кг), три "срібла" (Анастасія Новікова, до 48 кг; Олена Сайко, до 64 кг; Катерина Москальова, до 68 кг) й дві "бронзи" (Наталія Смаль, до 72 кг; Галина Ковальська, до 80 кг). 



Урочисту зустріч команди зафіксували понад десять телевізійних камер! Були представлені провідні ТВ-канали нашої країни - "Перший", "Україна", "1+1", "Інтер", "НТН", "5 канал", "СТБ", ТРК "Київ" та інші.



Представники Національного олімпійського комітету і Міністерства молоді та спорту України в очікуванні на вихід лауреатів спортивних баталій Мінська.



А після виходу спортсмени і тренери відразу ж потрапили "у полон" представників ЗМІ. Звичайно ж, першою увагу до себе привернула чемпіонка Анастасія Сапсай.

 

На світлині нижче: разом із бронзовою призеркою Олімпійських ігор Атланти-1996 і Сіднея-2000 з вітрильного спорту Оленою Пахольчик медалістки Мінська-2019 Наталія Смаль, Олена Сайко, Анастасія Сапсай, Анастасія Новікова, Катерина Москальова і Галина Ковальська.

Поделиться:
Оставить комментарий
Имя
Текст сообщения
Капча
=>