Новость
Вітаємо Михайла Руденка!
Дата публикации: 06.08.2019


6-го серпня день народження святкує головний тренер національної збірної Михайло Руденко. За високі результати Михайлу Михайловичу нещодавно присвоєно звання "Заслужений працівник фізкультури і спорту України". А ще - він перший в історії український чемпіон з бойового самбо. 

Саме за безпосередньої участі Михайла Руденка на ІІ Європейських іграх у Мінську Анастасія Сапсай здобула золоту нагороду в категорії понад 80 кілограмів. Під час завершального збору він особисто приїжджав на базу "Святошин" і відпрацьовував зі спортсменкою прийом, який дозволив взяти реванш за попередні поразки у принципової суперниці Олени Кебадзе з Грузії. У фіналі Анастасія перемогла за балами 4:0.

- Я - свідок того, як Михайло Михайлович приходив у зал, перевдягався і тренувався з самбісткою, - каже старший тренер жіночої команди Євген Боднарук. - Наш головний наставник так завзято працював, що втрачав за заняття до двох кілограмів. Так що внесок Михайла Руденка в це "золото", а також в інші наші нагороди на Євроіграв-2019 важко переоцінити.

Бажаємо Михайлу Михайловичу такого ж завзяття у подальшій роботі та всіляких гараздів!
Поделиться:
Оставить комментарий
Имя
Текст сообщения
Капча
=>