Новость
Полтава гостинно зустріла майстрів і... майстринь!
Дата публикации: 16.09.2019


13 вересня у Полтаві розіграли медалі чемпіонату України серед майстрів в рамках VIII Всеукраїнських ігор ветеранів спорту пам'яті Михайла Баки. 



Турнір прийняв світлий - за фізичними і метафізичними характеристиками - зал бази "Динамо". Він відразу зарядив учасників гарним настроєм.



Позитивні емоції потрібні нашим майстрам, адже у жовтні їм стартувати на чемпіонаті світу в Лімассолі на Кіпрі. Незабаром НФСУ складатиме список офіційної делегації, адже учасники згідно пункту 3 регламенту світового форуму мають представляти свою національну федерацію, яка надсилає організаторам заявку в спеціальній електронній системі ФІАС. 

З пакетом документів, що регламентують проведення чемпіонату світу, можна ознайомитися за посиланням - https://sambo.sport/en/events/chempionat-mira-po-sambo-sredi-masterov-2019/

 

У змаганнях у Полтаві взяли участь не тільки чоловіки, а й жінки. Українці ще раз підтвердили той факт, що у нас завжди шанобливо ставляться до представниць прекрасної статі і з задоволенням виконують їхні "забаганки". Якщо жінка хоче боротися, то хто ж їй завадить! 








 
Поделиться:
Оставить комментарий
Имя
Текст сообщения
Капча
=>